Úvodní stránka » Reference

Reference

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Radost v krunýři (Eva Kubešová, 26. 10. 2016 10:39:04) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Na doporučení mé kamarádky která bydlí ve Frenštátě pod Radhoštěm jsem dostala tip na pana Klezlu.Jsem moc ráda že jsou dnes fajn chovatelé, kteří danou věc prožívají.Bylo i milé že jsme mohli při zůžení zásob prvních granulí nakoupit další přímo u něj.Frodo je veselý hošík prospívá a roste jako z vody.Uvidíme za pár let zda se z něj nevyklube Froda.Jelikož jsem po alergii na chlupatá zviřátka už nemohla míti jsem už nedoufala že je lepší zvíře nežli potkan a hle želva je to pravé.Děláme fšechno společně pokud není v teráriu...chodíme i odpočíváme v posteli.Takže díky díky za tu radost :)

    1. Re: Radost v krunýři (Radek, 31. 12. 2017 20:32:15) Odpovědět

      Milá Evo,

      velmi Vám děkuji za milá slova, vážím si toho a přeji spolu s nechlupatým přítelem ještě spoustu radosti! Ať se vše daří!

      Radek.

  2. Hoši ze Zlína (Mária Majerčiaková, 15. 11. 2016 12:37:05) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Zdravím všechny nadšené chovatele :) Od dětství jsem si přála mít suchozemskou želvičku a teprve letos v únoru jsem se odhodlala se do chovu pustit - a protože radosti není nikdy dost, pořídila jsem si rovnou dvě :) Pan Klezla nám velmi pomohl, jakožto začínajícím chovatelům nám všechno zajistil a poučil nás, jak o želvičky správně pečovat. Jsme moc rádi, že jsme natrefili na takového nadšence a profesionála :) Naši hoši ze Zlína (říkáme jim Truďák - tvrďák a Jorje - čti Chorche) rostou díky jeho speciálním granulím a dobrým radám závratným tempem a vypadá to tak, že jsou to nakonec holky :) každopádně nám dělají velikou radost, jsou zdravé, krásné a chov pana Klezly můžu jedině doporučit.

    1. Re: Hoši ze Zlína (Radek, 31. 12. 2017 20:38:22) Odpovědět

      Milá Mário,

      jsem moc rád, že se Vašim holkám želvovým daří :o) a ať už z nich nakonec vyleze cokoliv, ať jste spolu rádi!

      Radek

  3. Želvička Lea (Jana Rusnoková, 11. 12. 2016 12:57:37) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Výborná spolupráce, při každém problému nebo nejistotě začínajícího chovatele je pan Klezla ochotný telefonicky poradit a pomoci, zajistit granule a vše potřebné. Děkujeme.

    1. Re: Želvička Lea (Radek, 31. 12. 2017 20:44:00) Odpovědět

      Milá Jano,

      děkuji, velmi si vážím zákazníků, kteří jsou tak přátelští jako Vy. Je to balzám na duši.

      Radek

  4. má spokojenost (Anna Sypěnová, 23. 12. 2016 12:35:50) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    zdravím všechny želví fanoušky, mám velikou radost, že už půl roku mi suchozemské želvičky od pana Klezly rostou - a to tak, že jsou vlastně už dvojnásobné! Jsem tak šťastná! těší mě jejich klid, nespěchání nikam a úplně jiný pohled na svět než jaký máme my :D Doporučuji využít pana chovatele "na telefon", který vždy rád a ochotně pomůže.

    1. Re: má spokojenost (Radek, 31. 12. 2017 20:44:16) Odpovědět

      Milá Anno,

      to je tedy nášup, pokud dvojnásobně :o), je vidět, že se jim u Vás daří!

      Na telefonu jsem pro všechny začínající chovatele stále, neb vím, jaká je s tím práce a že ne vždy si je člověk jistý.

      Přeji jen to dobré, Radek.

  5. naše Žofie (Katka, 22. 1. 2017 16:30:50) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Ráda bych poděkovala za krásnou želvičku.Již doma jednu máme,tak máme dvě.Želvička je krásná,nádherně zbarvená a naučena všem návykum,dá se krmit z ruky a je přítulná,naši první želvičku z obchodu jsme to museli naučit,Tímto jsem moc spokojená,ještě jsme dostali krmivo pro začátek.Moc děkuji a určitě budu s panem Klezlou v kontaktu Vajdová

    1. Re: naše Žofie (Radek, 31. 12. 2017 20:48:34) Odpovědět

      Milá Katko,

      tak to jsem moc rád, že je želvička přítulná a nebojí se, to je důkazem toho, že to děláte dobře! Jen tak dál!

      Radek

  6. Narozeninové překvapení (Monika a Honzíček Švédovi, 7. 4. 2017 20:30:30) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Zdravíme všechny začínající i profi želví chovatele :-) Nevím, jakým způsobem se náš 4-letý syn vzhlédl v želvičkách, ale zhruba 4 měsíce nemluví o ničem jiném, než o želvičkách, vzpomněl si prý na želvičky z Chorvatska a po návštěvě ZOO to s ním bylo k nevydržení...do postele se už skoro nevleze, protože má všude plyšové želvičky a zkrátka všechno se motá kolem želviček :-) Řekli jsme si s manželem, že ho podpoříme a zkusíme želvičku pořídit, jako tajný dárek k narozeninám...nikdy nezapomenu na to štěstí a neuvěřitelnou radost v těch dětských očičkách, když želvičku syn spatřil a zjistil, že je opravdu živá a taková maličká a suchozemská, taková jakou si přál... od té doby chce mít Vojtíška (jak želvičku ihned pojmenoval - mimochodem stejně jako jeho 1.plyšovou :-D) stále na blízku a při sobě :-) Každé ráno vyběhne natrhat VOjtíškovi pampelišky, stará se o vodičku, vozí Vojtíška opatrně ve Vojtíškovým náklaďáčku, staví Vojtíškovi farmičky :-D říkáme si, že to určitě to dítě omrzí, ale zatím je to stále stejně intenzivní, možná i intenzivnější - při každé změně se musíme jít všichni kouknout - jak Vojtíšek papá, jak se koupe, jak se zahrabává, jak se už zahrabal, jak se na syna dívá, atd. :-D :-D užíváme si to nadšení na plno a jsme za Vojtíška moc rádi... Tímto děkujeme panu Klezlovi za velkou ochotu a profesionálnost, všechny rady a vstřícnost...

    1. Re: Narozeninové překvapení (Radek, 31. 12. 2017 20:52:44) Odpovědět

      Zdravím synka i Vojtíška,

      tak to je paráda, kluci, že jste v sobě našli takové zalíbení a tvoříte nerozlučnou dvojku, tak to má být a jsem za to moc rád!

      Ať spolu prožijete ještě spousty radosti a vše se Vám daří!

      Radek

  7. Vincent (Nela, 23. 5. 2017 14:16:25) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Dobrý den,
    nejdřív bych chtěla poděkovat za úžasnou želvičku, která se okamžitě stala nejen mazlíčkem, ale také členem rodiny a také bych chtěla poděkovat za okamžité zvedání telefonu a poskytnutí cenných rad týkající se chovu naší želvičky. Těším se na další naší spolupráci. Přeji mnoho zdaru v pokračování chovu úžasných želviček. Děkuji a krásný den přeji všem.

    1. Re: Vincent (R, 31. 12. 2017 20:55:57) Odpovědět

      Milá Nelo,

      i já Vám velmi děkuji za bezproblémovou spolupráci a těším se na tu další.

      Mějte se moc hezky,

      Radek

  8. SUPER želvy :) (Anna Sypěnová, 31. 5. 2017 8:43:11) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Děkuji moc panu Klezlovi, výbornému chovateli želv, který opravdu ochotně pomůže, poradí. Už druhým rokem mám krásné spokojené dva samečky, želvy zelenavé. Kamarádka u mě nedávno podotkla, že tak pěkné želvy dlouho neviděla a to nejsem extra chovatel :) jen jim dám salát a občas granule. Tipuji to na dobrý genofond ;)

    1. Re: SUPER želvy :) (Radek, 31. 12. 2017 20:58:12) Odpovědět

      Milá Anno,

      velmi děkuji za uznání, to mě vždy potěší! Želvy se snažím mít opravdu ty nejlepší, protože jen pak mohu mít i spokojené zákazníky - a to je můj cíl.

      Přeji jen to dobré a děkuji :o).

      Radek

  9. Želvička Bořek (Renáta, 3. 9. 2017 17:00:02) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Dobrý den,
    Všem začínajícím chovatelům suchozemských želviček doporučuji tel skontaktovat nebo navštívit pana Klezlu. Koupili jsme u něj želvičku zelenavou ve všem nám poradil o všem nám povykladal jak se o ní starat čím ji krmit atd. Navíc kdykoliv poradi i přes telefon můžete mu kdykoliv zavolat. Navíc prodává granule pro želvy po kterých se náš Bořek může utlouct. Koupili jsme u něj i vybavené terarko ve kterém si náš mazlíček holduje. Děkujeme za ochotu, vstřícnost. Všem doporučujeme

    1. Re: Želvička Bořek (Radek, 31. 12. 2017 21:02:50) Odpovědět

      Milá Renato,

      mnohokrát Vám děkuji za uznání, mám z něho upřímnou radost.

      Jsem rád, že je vše v pořádku a že se vám společně se želvičkou daří - dobrý apetit je základ :o).

      Jsem Vám rád kdykoliv k dispozici.

      Radek

  10. Pupík (Pavlína, 4. 9. 2017 11:50:16) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Kdysi dávno jsem měla želvu vodní, o suchozemské jsem ani nepřemýšlela, ale stalo se, že při návštěvě u kamarádky se moje tehdy dvouletá dcera zamilovala do její želvičky a žadonila. Tak jsem se pustila do hledání, kde a za kolik pořídím, aby mě to ale nezruinovalo. Nakonec jsem na internetu našla stránky pana Klezly a protože vypadají skvěle, hned jsem zavolala a rovnou taky zamluvila želvičku. Pan Radek byl vstřícný, bylo slyšet, že to dělá opravdu rád a s láskou. Navíc mi nabídl výbornou cenu komplet za celé terarium i želvičku. Když jsme do Oder přijeli, bylo to moc příjemné setkání, dcera si vybrala želvičku sama a dala jí jméno Pupík /ještě nevíme, jestli to bude holka nebo kluk/. Má se k světu a to i přes útok jednoho z našich psů. I v tomto bodě mi moc pomohl a ušetřil peníze za veterinu, kde o želvách nevědí vůbec nic, a jenom by ze mě tahali zbytečné peníze. Je prostě vždy k dispozici a ochotný mi poradit. Máme v plánu u něj pořídit pro Pupíka kamaráda, ale to až časem. Moc děkuji za želvu pro radost, opravdu nám dělá radost!!! Pana Radka doporučuji všem!!! Pavlína Lutín

    1. Re: Pupík (Radek, 31. 12. 2017 21:06:28) Odpovědět

      Milá Pavlíno,

      vždy mě potěší, když jsou zákazníci spokojení a želvička jim dělá radost. V tom případě se mi moje práce daří a z toho mám upřímnou radost.

      Děkuji Vám a jen tak dál.

      Radek

  11. Naše radost (Andrea, 12. 9. 2017 0:01:37) Odpovědět

    Ráda bych se podělila o zkušenosti s touto chovatelskou stanicí. Pod vánočním stromečkem minulý rok nás překvapila krabička a v ní naše malá milá želvička. Syn byl nadšený, hned se do želvičky zamiloval a pojmenoval jí Salát :-). Od prvého dne, kdy jsme jí přijali do naší rodiny začala želvička prozpívat. nyní už je o celou polovinu větší než před půl rokem. Je to náš člen rodiny, bereme ji i na dovolené. Má unikátně krásně zbarvený krunýř, lesklý. Pan Klezla,kdykoli jsem potřebovala poradit ochotně vše vysvětlil po telefonu, předal užitečné rady, za což mu mnohokrát děkuji. A kdykoli budu potřebovat, ráda se na něho opět obrátím. Myslím, že svému koníčku rozumí dokonale. Děkuji

  12. Želvičky (Andrea Severová, 15. 9. 2017 13:46:29) Odpovědět

    Hezký den všem chovatelům. Minulý rok před Vánoci jsme sháněli vhodnou suchozemskou želvičku pro našeho syna. Pořídli jsme nakonec dvě želvy zelenavé. Náš syn je zbožnuje. Rostou nám před očima. Všem velmi doporučuji pana Klezlu, protože již od počátku bylo jednání příjemné. Poradil nám s výběrem vhodné želvy, pak poradil jak vybavit terárium, jak o ně pečovat a čím krmit a spoustu dalších zajímavých informací co se týká chovu suchozemských želviček. A i teď pan Klezla dokonale poradí po telefonu. Mohu jeho chov jedině doporučit. A za veškerou péči mu děkujeme. :) Andrea

  13. želvička Žofka (Eduard, 19. 9. 2017 20:38:57) Odpovědět

    Děkujeme p. Klezlovi za krásnou a zdravou suchozemskou želvičku,roste jako z vody a celá rodina jí miluje.Papá granulky od pa Klezli,které opět objednáme.Mohu pa Klezlu vřele doporučit všem začínajícím chovatelům ,je to milý a ochotný člověk.

  14. Želví chov (Zuzana, 24. 9. 2017 22:06:22) Odpovědět

    Pred 2lety jsme na Vánoce pořídili pro syna želvicku, nadšení bylo veliké a hned v lednu jsme museli pro druhého syna dokoupit na narozeniny druhou. Žel víčky krásně rostou, vše potřebné -informace i materiál jsme pořídili u P. Klezly, vždy když si nevíme rady, telefonujeme a P. Klezla ochotně poradí. Děkujeme.

  15. Dárek k narozeninám (Marcela Janosková, 25. 9. 2017 21:12:37) Odpovědět

    Dobry den, zelvicky mame doma uz tyden a kluci (8 a 10) jsou nadseni. Divaji se na ne a uz ani nepotrebuji tablet :-). Jsou zive a ani jsem netusila jak jsou rychle. Pan Klezla je vyborny chovatel i prodejce, vse vysvetli a poradi. Takovych lidi na svete vic a bylo dobre. Drzim pesti, dobra prace.

  16. Duporuceni (Petra, 1. 10. 2017 15:06:36) Odpovědět

    Dobry den,chtela bych vsem doporucit tohoto chovatele. At uz se jedna o rady pri nakupu zelvy a potrebneho vybaveni,ale I nasledne pece o zelvu. Vzdy ochotne zodpovi veskere dotazy po telefonu.

  17. Želvička pro radost Nonu (Veronika Filáková, 2. 10. 2017 13:51:29) Odpovědět

    Želvičku jsme u pana Klezly kupovali před Vánocemi 2016 a je úplně super. Roste jak má, už ji máme 2x takovou. Spolupráce a hlavně domluva s panem Klezlou na jedničku. Už se nám tencily zásoby granulek a stačilo zavolat a na druhý den jsem se měla už doma. Takže opravdu mohu jen a jen doporučit. Dekujeme

  18. želvička (klaudie, 16. 10. 2017 18:42:33) Odpovědět

    Máme želvičku už 2 roky od pana Radka.Jsme velice spokojeni.Pán Radek vám dá dobré rady jak se dobře starat o želvičku.Můžeme doporučit.

  19. Zelvicka Anittka (Andrea Hromadkova, 20. 10. 2017 13:15:07) Odpovědět

    Dobry den,
    Moc bych chtela podekovat za bajecnou zelvicku Anittku, Anittka se ma k svetu, papa mi z ruky, nejvice ji chutnaji listky pampelisek. Zelvicka dela radost cele nasi rodine. Timto bych chtela podekovat i panu Klezlovi, ktery nam zelvicku "vychoval"a vzdy nam velmi ochotne zodpovedel vsechny nase dotazy.
    Pokud si chcete zelvicku koupit, urcite doporucuji jeho chov.
    Andrea Hromadkova

  20. Náš drobeček Bafík (Veronika Vávrová, 12. 11. 2017 13:27:20) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Dobrý den pane Klezlo, děkujeme za želvičku, kterou jsme si u Vás vybrali a za Vaše rady a ochotu věnovat se nám v sobotu. Překvapení pro děti se vydařilo. Želvička nám roste před očima a jí čím dál víc. Jsme rádi, že jsme si mohli osobně vybrat želvičku od vás.DĚKUJEME!

    1. Re: Náš drobeček Bafík (Radek, 31. 12. 2017 21:08:27) Odpovědět

      Milá Veroniko,

      mnohokrát Vám děkuji za slova chvály. Jsem rád, že se vše vydařilo a Vašemu novému kamarádovi se daří. To je pro mě odměna.

      Těším se na další spolupráci.

      Radek

  21. Jste u profíka (Danuše Šrubařová, 18. 12. 2017 16:19:30) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Děkujeme p. Klezlovi za želvu i za věnovaný čas a cenné rady, které nám poskytl do začátků.
    Poskytl nám jako profík luxusní servis - výběr želv, nabídka registrace, terárium, doplňky,
    krmení, atd. Ale nejvíc si cením odborných informací - p. Klezla nám laskavě zodpověděl vše, co jsme chtěli vědět. Děkujeme.

    1. Re: Jste u profíka (Radek, 31. 12. 2017 21:11:27) Odpovědět

      Milá Danuše,

      velmi mě těší číst tak přátelské komentáře a mám z nich upřímnou radost. Váš úspěch a radost se želvičkou jsou i moje vizitka a odměna za mou práci.

      Velmi Vám děkuji u já a budu se těšit na další spolupráci.

      Radek

  22. Poděkování po roční zkušenosti s chovem želv (Lenka Lüftnerová, 26. 12. 2017 21:17:35) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat panu Klezlovi. Jeho želvičky nám dělají radost, jsou to členové rodiny. Velký dík za rady a přátelské chování. Výborná spolupráce se skvělým chovatelem. Velký dík.

    1. Re: Poděkování po roční zkušenosti s chovem želv (Radek, 31. 12. 2017 21:14:42) Odpovědět

      Milá Lenko,

      jsem rád, že se želvičky ve Vaší péči mají dobře a těšíte se ze sebe navzájem. V tom případě mám z toho upřímnou radost i já.

      Jen tak dál a velmi se těším na další spolupráci.

      Mějte se hezky, Radek

  23. Želvička Elzinka (Jindra, 3. 1. 2018 16:17:16) Odpovědět

    Všem vřele doporučuji. Pan je velice ochotny a vstřícný. Se vším poradi a želvička se má k světu. Skvěla komunikace.Tak neváhejte a želvičku si od p.Klezla pořiďte.Jsem rada ze ji máme od vás ?

  24. Želvičky (Olda Havlena, 8. 1. 2018 14:36:59) Odpovědět

    Každému kdo chce chovat želvičku, a neví si s čímkoliv rady, tak doporučuji pana Klezla. Velmi ochotný, ze vším poradí. Terárium kompletně vybavené za bezkonkurenční cenu. Dokonce mi nastavil i spínače na žárovky. Takže jsme přišli domu zastrčili do elektriky a vše bylo přichystáno. Doporučuji všem kdo chtějí mít jistotu. :)

  25. Kdo umí ,ten umí ! (Petr Vališ, 10. 1. 2018 13:41:39) Odpovědět

    Jestli někdo přemýšlíte o koupi želviček, a nevíte na koho se obrátit, pana Radka vám vřele doporučuji. Je to profík, který přesně ví co dělá, a dělá to s láskou.Nadto je vždy ochotný a poradí i po telefonu. Kvalitní,zdravé želvy, zkušenosti, PROFESIONÁLNÍ přístup a ochota. Za mne:SPOKOJENOST A DOPORUČENÍ!!!

  26. Želvička Terezka (Petra, 17. 1. 2018 15:14:54) Odpovědět

    Letošní Ježíšek přinesl dětem želvičku, kterou dcera okamžitě pojmenovala Terezka. Terezka se má čile k světu, s chutí baští a pěkně nám roste. Děti ji naprosto milují a opravdu se snaží zodpovědně starat (pod dohledem rodičů:)). Jsem velmi ráda, že jsme se s koupí želvičky, terária a veškerého příslušenství pro želvičku obrátili na pana Klezlu. Je velmi ochotný a vstřícný, všechny dotazy trpělivě zodpoví a skvěle poradí! Jsme za spolupráci velmi vděční a moc děkujeme - naše Terezka je teď nejdůležitějším a milovaným členem rodiny:)

  27. Vincent (Ivana O., 1. 3. 2018 9:23:56) Odpovědět

    Želvičku jsem objednala u pana Klezly, po domluvě ji přivezl i s teráriem a zásobou krmení. Předání proběhlo po domluvě, informace o chovu byly naprosto vyčerpávající. Několikrát jsem telefonovala než se želvička u nás zabydlela a vždy mi ochotně se vším poradil ( jednou to bylo i dost pozdě večer). Jako chovatele mohu určitě doporučit, budeme pořizovat ještě jednu želvičku a zase u pana Klezly.

  28. Naše želvička Sten (Pavlína Besedová, 3. 3. 2018 14:21:54) Odpovědět

    Chceme moc poděkovat panu Klezlovi za krásnou želvičku a hlavně za čas,který nám věnoval,aby jsme se seznámili s chovem.Velké plus je také to,že pokud jsme potřebovali poradit pan Klezla nám ochotně po telefonu poradil.Jsme rádi,že jsme veškeré vybavení pro Stena mohli pořídit u něho i s granulemi a nemuseli nic shánět jinde a dráž.....želvička je krásné,nenáročné a chytré zvířátko a užíváme si s ním mnoho radosti....Děkujeme......

  29. Spokojenost (Zuzana Humplová, 9. 3. 2018 15:34:20) Odpovědět

    Děkujeme za krásnou želvu, která nám dělá radost. Pan Klezla je profesionál, který všechno krásně vysvětlí, pomůže a poradí. Je vidět, že jsou želvy jeho koníčkem a ne byznysem. Určitě doporučuji pořídit si želvu přes něj. Při dodržování určitých pravidel (svícení, krmení, koupání...) je úspěch zaručen. Děkujeme :-)

  30. Viktorka (Ivana Olšovska, 20. 3. 2018 15:20:35) Odpovědět

    Před rokem a čtvrt jsem pořídila synovi želvičku Vincenta. Na internetu jsem vybrala chovatele, pana Klezlu, který nám ji přivezl i s teráriem a krmením. Vincent se u nás zabydlel pěkně rostl. Po čase se mi zdálo, že už není tak aktivní a chodicí jako dřív. Usoudila jsem, že ho trápí samota a možná i deprese? Domluvila jsem koupi druhé želvičky, která dostala jméno Viktorka. Na Vincenta měla naprosto životadárný vliv. Běhají po terárku oba dva, jí z jedné misky, stále se očichávají a doprovázejí se na procházkách. Ještě se nedá přesně určit pohlaví, možná máme Vincentku a Viktora, ale každopádně bych všem doporučila pořídit želví pár, protože ve dvou se to líp táhne.

  31. Želvíček a Zeleňásek (Rolincovi, 25. 3. 2018 22:12:55) Odpovědět

    Dobrý den. Zdravíme všechny chovatele želviček. Posíláme kladné doporučení na pana Klezlu a moc děkujeme za všechny rady a hlavně naše želvičky. O chovu těchto zvířátek jsme nic nevěděli - nečekaně jsme se pro želvy rozhodli kvůli alergickému dítěti, které nesmí chlupatá zvířátka. Želvičky nám dělají velkou radost a moc děkujeme panu Klezlovi za veškerou ochotu a rady.Pro nás, začínající chovatele, je to obrovská pomoc. Děkujeme!!! Ať se daří všem želvičkám:-)

  32. Naprostá spokojenost (Vendula, 18. 4. 2018 22:15:07) Odpovědět

    Pan Klezla je člověk na pravém místě. Želvičky od něj máme už druhý rok doma a nejednou jsem panu Klezlovi volala s prosbou o radu,aby se naše želvičky měli co nejlepe. Vždy ochotně se vším poradí. Jestli můžu doporučit zkušeného chovatele,tak je to pan Klezla. Děkujeme

  33. Nějvětší radost pro děti (Renata, 24. 4. 2018 13:31:32) Odpovědět

    Hodně dlouho jsme zvažovali jestli dětem suchozemsnou želvičku pořídíme. Jsem moc ráda, že jsme tak učinili a ještě raději, že jsme našli pana Klezlu! Je to nesmírně ochotný a trpělivý člověk. Pořídili jsme si od něj rovnou i vybavené terárium (super záležitost) a vyhnuli se tak začátečnickým chybám. Dostali jsme spoustu rad, které nám první dny s želvičkou hodně usnadnili. Nejvíc jsem ale nadšená z reakce dětí (9 a 12, ale teď vím, že by želvu zvládli i dřív). Mají nastudovaný jídelníček, co náš Spike :-) může nebo nesmí baštit. Každé ráno chodí na čersvé pampelišky, mění vodu, vlhčí terárium, ... prostě super! Obzvláště mladšího syna náš Spike učí zodpovědnosti. Už plánujeme koupit dalšího želvího kamaráda a pomalu se pustíme do výroby venkovního výběhu. Chtěla bych touto cestou moc poděkovat panu Klezlovi, který svému koníčku opravdu rozumí a ochotně se dělí o své zkušenosti a doufám, že se s ním už brzy uvidíme až si pojedeme pro další želvičku.

  34. Poděkování a doporučení (Zuzana Hlubková, 11. 5. 2018 13:22:44) Odpovědět

    Želvu zelenavou jsme koupili před dvěma lety jako úplní začátečníci. Jsem ráda, že jsme ji koupili od Radka Klezly, protože jsme spolu s želvičkou obdrželi i podrobné informace a rady jak želvu správně chovat. Odjeli jsme se želvičkou i krmivem a tolik potřebným vápníkem. Nedávno jsme řešili první únavu želvy. Dlouho jsem studovala, návody na zimování. Přesto jsem se obrátila pro radu k prodejci, který mi ochotně poradil celý postup řešení únavy. Málo kdy se vidí, aby byl prodejce schopen zdarma konzultovat stav i po "uběhnutí dvouleté záruční lhůty" :-) Želva díky radám přežila a má se čile k světu. Často vídávám želvy s deformovaným krunýřem, přerůstajícím zobákem apod. Jsem hrdá na naši želvu a děkuji za koupi, rady a další servis. Kdyby nám to prostor dovoloval, určitě bychom měli želv více.

  35. 3 radosti (Markéta Sedláková, 26. 5. 2019 20:23:41) Odpovědět

    Pan Klezla nám zajistil už trojnásobnou radost. Postupně od něj máme již třetí želvičku. Máme od něj i tera s vybavením. První byla dárek k narozeninám a další jsou jako droga, prostě potřebuješ další :)

  36. Spokojenost (Vendula, 12. 8. 2019 20:37:45) Odpovědět

    Zakoupili jsme malinkatou želvičku s vybaveným teráriem. Želvička je zdravá, krásně prospívá a roste jak z vody. Terárium plně funkční, kvalitní. Oceňuji také rady k chovu a precizně připravenou registraci na kraji.Skvělá spolupráce s chovatelem, ochota poradit, okamžitá reakce. Po objednání granulí, odeslány do druhého dne. Mohu jen doporučit!

  37. Želvičky Lilly a Sammy (Andy, 12. 8. 2019 21:23:00) Odpovědět

    Dobrý den,
    ráda bych touto cestou poděkovala za profesionální přístup v oblasti chovatelství želv. Před pár lety jsme prostřednictvím www.zelvaproradost.cz a chovatele pana Klezla koupili dvě suchozemské želvičky

  38. Želvičky (Monika Bokišová, 15. 8. 2019 8:37:18) Odpovědět

    Moc milý a ochotný pan chovatel. Máme od něj postupně dvě želvičky. První dostala starší dcera k narozeninám. Báli jsme se, zda chov zvládneme, ale pan Klezla nám všechno ochotně vysvětlil a přichystal krásné terárium. I když nám nešťastnou náhodou želvičku pokousal pes, s jeho radami jsme to zvládli a želvička je živá a zdravá. Po dvou letech jsme jí přikoupili kamarádku, možná kamaráda :-) Opět všechno super, pan Klezla měl s naší rodinou velkou trpělivost :-) Všechno dcerám zase vysvětlil a dokoupili jsme u něj i dva pytle granulí, které želvičkám moc chutnají. Želvičky se u nás s dětmi opravdu nenudí a děti s nimi také ne. Od začátku léta je máme stále venku ve venkovním výběhu, takže pokud je venku hezky, chov není nijak složitý. Pokud někdo váháte, želvičky vřele doporučujeme a určitě od pana Klezly, který je ochotný kdykoliv pomoci, poradit nebo jen uklidnit např., že když želvička odmítá jíst všechno kromě granulí, tak není nemocná, ale jen si nás vycvičila :-)

  39. Naši želváčci (Renáta Lupíková, 23. 8. 2019 10:14:47) Odpovědět

    Po dlouhé rodinné debatě,které zvířátko pořídit našemu nejmladšímu synovi,který je alergik,jsme se rozhodli pro želvy.Naštěstí jsme našli chovatele,který tomu opravdu rozumí.Pan Klezla je velice ochotný a zkušený,vždy se vším poradí.Naše želvičky Hugo a Kuba,které máme víc než rok jsou úžasné.Krásně rostou.Děkuji panu Klezlovi za jeho rady a vstřícnost a přeji mnoho úspěchů.

  40. Želvy u nás nosí Ježíšek (Vladimír ŠMÍDL, 26. 9. 2019 14:04:44) Odpovědět

    Moc děkujeme za krásný dárek a následnou péči, které se nám od Vás dostává i po roce. Zájem a ochota se kterou se chovu a zákazníkům věnujete je pozoruhodná. Obě želvy krásně rostou a daří se jim dobre. S díky Vláďa

  41. Želva zelenavá (Klimešová Pavlína, 8. 10. 2019 8:24:27) Odpovědět

    Máme želvička půl roku a jsme spokojeni. Obchod proběhl rychle, dle domluvy. Spokojenost.

  42. Radost s Poldinkama (Pavla Lichtenberkova, 9. 10. 2019 11:42:59) Odpovědět

    Dobrý den všem, kteří mají rádi želvy.Též mam želvu od pan Klezla roste jako z vody je čila.Také mám granule od něho a mohu jen doporučit.Přeji vám všem krásné chvíle s vašima mazlíčkama.Jestli někdo váháte pořídit či ne želvu zavolejte pana Klezlu rad vám poradi a pomůže s prvním krokem.Ja jsem šťastna , že jsem zavolala mam svou Poldinku

  43. Yoki - člen rodiny (Roman Kopřiva, 10. 10. 2019 12:28:59) Odpovědět

    Tímto bychom chtěli poděkovat panu Klezlovi za úžasnou želvičku. Yoki (podle knihy Joky Joka, příběh staré želvy) je pořádný chlapík. Pořídili jsme ho jako 3letou želvu a o rok a něco později je z něj chlapák skoro s 3násobnou hmotností. Vše se nám s želvou daří díky pomoci právě zmíněného chovatele. Granule, které máme želvě moc chutnají, podle stravby krunýře se dá i poznat, že nám, jakožto začínajícím chovatelům, pak Klezla pomohl zařídit ideální podmínky. Dokonce po doporučeních se nám povedlo želvu socializovat s lidmi... Jakmile někoho z nás vidí, kde okamžitě k nám, rád se nechává škrábat a jakmile vidí naběračku s granulema, tak doslova běhá.
    Hrozně moc nás těší i chovatelův zápal pro želvy. Je vidět, že pan Klezla je člověk na svém místě a želvy nebere jako zdroj peněz, ale má je opravdu rád. Na želvu se vyptává, velmi ochotně dává doporučení k chovu a z komunikace s ním je opravdu cítit ten zájem a zápal pro věc. Děkujeme za vše a těšíme se na další spolupráci

  44. Želvíci Barney a Kyle (Kateřina Majtnerová, 19. 11. 2019 11:53:35) Odpovědět

    Touto cestou děkujeme za skvělý přístup pane chovatele Klezli. Doporučuji ho všem, kdo chtějí chovat želvičku.
    S želvami jsme neměli vůbec žádné zkušenosti, ale díky Vám pane Klezlo, je to jedna velká radost. Moc děkujeme za veškerou péči.
    Nejdříve jsme si domu přivezli želvíka Barneyho a za tři měsíce jsme si jeli pro dalšího želvího lumpíka Kyla. Kluci nám opravdu dělají jen a jen radost. Jsou to naši miláčci :)
    MOC DĚKUJEME! :)

  45. Poděkování (Naďa, 29. 12. 2019 18:24:52) Odpovědět

    Moc děkujeme panu Klezlovi za dvě nádherné želví holčičky Beky a Lili. Původně jsme jeli pro jednu želvičku, ale domů jsme odjížděli se dvěma. Pan Klezla nám připravil terárium a dal dokonalé informace a rady pro zdárný chov želviček. Holky vypadají, že se jim u nás líbí a klimatizovaly se v novém prostředí úspěšně. Pana Klezlu můžeme jen doporučit, je odborník, velmi milý a ochotný poradit se vším, co se chovu želviček týče. Děkujeme :-)

  46. "Mistr" a "Yoda" (3 Subici, 3. 1. 2020 9:14:22) Odpovědět

    Díky Vám pane Klezla, opravdu jste mě přesvědčil, že tomu rozumíte!! :o)
    Zdraví Vás z našeho terárka "Mistr" a "Yoda"

  47. Poděkování (Zlatka a Víťa, Brno, 14. 10. 2020 20:00:10) Odpovědět

    Velice děkujeme za opakovaný, vstřícný přístup při dotazech ohledně chovu naší želvy, kterou jsme od Vás před dvěma lety koupili.

  48. Želvička - Maddinka (Kateřina Doubková, 28. 11. 2020 17:33:49) Odpovědět

    Želvičku suchozemskou, samičku Maddisonku, už máme 3 týdny, dobře prospívá a máme z ní velkou radost, hlavně dcera, která ji má v pokojíčku:-). Pan Klezla je velmi příjemný a ochotný člověk, při předání nám podal cenné rady a nabídl případnou pomoc i do budoucna. Myslím, že je to výborný chovatel, který chov želv nebere jen jako podnikání, nýbrž hlavně jako svůj koníček. Jednoznačně ho doporučuji:-). K. Doubková, Znojmo.

  49. Spokojenost (Maria, 16. 12. 2020 21:07:33) Odpovědět

    Dobrý večer,moc děkuji za želvyčky, máme je už rok,a krásně rostou a dělají jen radost, děkuji aj vaší mamince , doporučila mi je,jsem aj spokojená,že nemusím lítat po obchodech a shánět granulky,moc jim od vás chutnaji pokud by to šlo tady poslat fotečky,hned bych dala,jak za ten rok vyrostlí, ještě jednou moc děkuji

  50. Profesionální přístup (Petr Růžička, 26. 12. 2020 9:47:53) Odpovědět

    Mohu jen doručit.Vše nám bylo ochotně vysvětleno a nachystáno .Pan Klezla je profík.

  51. Nadšení (Jana Košová, 2. 1. 2021 22:07:14) Odpovědět

    Pan Klezla je opravdu velký profík a srdcař. Mohu jen doporučit. :)

  52. Želvičky z Ústí nad Labem (Jarka, 7. 4. 2021 9:57:23) Odpovědět

    Doporučuji! Pokud jste začínající chovatelé, tady dostanete ty správné rady, nejen na začátku, ale kdykoli si nevíte rady. Želvičky máme dvě - přes zimu jedna změnila pohlaví. Ze Stephanie se vyklubal Štefan :) No a u druhé teprve uvidíme - zatím je to Melounek.
    Panu Klezlovi tímto děkuji za všechnu péči a pomoc a přeji hodně spokojených želviček

  53. Emilka a Adámek (Klára Sojková, 7. 4. 2021 20:27:37) Odpovědět

    Děkujeme panu Klezlovi za dvě krásné, aktivní želvičky. Také za pohotové poradenství a odbornou pomoc. Kudy chodím, tudy chválím :-) rozhodně doporučujeme!

  54. želví lásky z Bohumína (Terezie Spiwoková, 21. 4. 2021 20:49:43) Odpovědět

    V březnu jsme si u Pána Radka koupili naši první želvičku. Vybrali jsme si želvu zelenavou a rovnou jsme si zakoupili zde i terárium. Teď v dubnu jsme navštívili prodejnu Super Zoo a moc se nám tam zalíbila želva pardálí. Na prodejně jsme se optali zda nevadí, když bude v teráriu s želvou zelenavou. Tvrdili nám, že to vůbec nevadí, že je to právě super, že budou dvě, tak jsme si zakoupili i želvičku pardálí s představou, že nevadí, když budou spolu v teráriu. Po dvou dnech nás napadlo zavolat Panu Klezlovi, zda nevadí že je máme v jednom teráriu. Pan Klezla nám hned ochotně vysvětlil, že by spolu v teráriu vůbec být neměly. Hned nám bylo jasné, že budeme muset pořídit další terárium. Pán Klezla nám rychle ochotně prodal terárium a řekl nám spoustu důležitých informací a hrozně nám pomohl. Takže pokud si chcete koupit želvičku, tak jedině od chovatelů, protože ve zverimexech toho o zvířátkách moc neví. S Panem Klezlou máme skvělé zkušenosti a jsme rádi, že pro koupi želvičky jsme si vybrali zrovna jeho, protože je vidět, že se o želvičky hodně zajímá a že jim hodně rozumí a jeho ochotný přístup, už je jen třešnička na dortu. Moc vám děkujeme a naše želví princezny Issabellka a Elizabeth vám posílají obrovský pozdrav.

  55. Poděkování (Kateřina Turzíková, 4. 7. 2021 7:48:00) Odpovědět

    Chtěla bych tímto poděkovat panu Klezlovi za terárium i s příslušenstvím, které nám bylo zničeno tornadem v Moravské Nové Vsi naše želvička Bouráček zázrakem přežila v sutinách zničeného podkrovního bytu Pan Klezla nám ochotně věnoval nové je to úžasný člověk a Chovatel můžeme jen doporučit!! Se vším nám vždy ochotně poradil. Je to velký srdcař a odborník! Ještě jednou moc děkujeme vážíme si toho!!

  56. Kája (Kateřina Střížová, 25. 7. 2021 18:39:52) Odpovědět

    Ve středu 21.7. 2021 jsme si přivezli naší první želvičku.(možná nebude poslední). Pan Klezla nám všechno vysvětlil. Připravil terárko s výbavou. Stačilo dát jen vodu, papání, zapnout světla a želvička mohla jít do nového příbytku. Pokud jsme měli nějaké dotazy, tak pan Klezla odpovídal velmi rychle a jasně. Tohoto chovatele můžu jen doporučit.

  57. Johny a Bobík (Edita, 14. 11. 2021 8:45:05) Odpovědět

    Pekný deň, od pána Klezla sme si už viac ako pred dvoma rokmi kúpili dve korytnačky zelenavé. Zakúpili sme si u neho aj kompletnú výbavu, stravu, knížku a dostali všetky potrebné informácie. Ak máme cestu na Ostravu, opakovane nakupujeme granulky. Vždy si radi povykládame a dostaneme odpoveď na otázky ohľadne chovu. Ak chcete urobiť maximum pre chov želvičiek ako domáceho mazlíka, určite doporučujem zakúpiť u pana Klezlu.

  58. Dárek k vánocům (Štěpánka, 15. 2. 2023 11:58:19) Odpovědět

    Velice děkuji panu Klezlovi za úžasnou želvičku, která dostala jméno Puntička. Naše 7. letá dcera má ohromnou radost. Náš kocour má doma novou kamarádku na kterou každé ráno čeká, kdy vyleze ven. Děkuji panu Klezlovi za jeho profi přístup. Kdykoliv zavolám o radu, vždy mi ochotně poradí a želvička je tak u nás spokojená. Moc za vše děkuji.

  59. Naše Dorotka (Ivana, 5. 3. 2023 15:57:42) Odpovědět

    Naše děti si moc přály želvičku, měli jsme to štěstí že jsme narazili na skvělého chovatele pana Klezlu. Pana s velkým P!!! Od prvního okamžiku bylo vidět, že želvy jsou jeho život, skvělé jim rozumí a umí to předat dál. My jako úplně nepolíbená chovem želv, jsme byli nadšeni. Všechno krásně nachystal, připravil,skvělé nás provedl péči o želvy, zodpověděl všechny potřebné otázky. Kdykoliv rad a ochotně pomůže i telefonicky, což oceňuji úplně nejvíc, protože ta záchranná ruka v nesnázích je k nezaplacení :-) Zdravíme z Brušperka. I naše želvička Dorotka :-)

  60. Želva zelenavá (Michaela, 26. 3. 2023 21:19:51) Odpovědět

    Pan Klezla je velmi ochotný pán , který ví co dělá. Před Vánoci jsme si od něj zakoupili želvu zelenavou s terariem a vším vybavením a jsme nadmíru se vším spokojení. Pan Klezla nám vše výborně vysvětlil, držíme se jeho slov a chov želvy probíhá naprosto v pořádku , bez sebemenšího problému. Za to jsem mu vděčná , navíc se mohu kdykoli ozvat , kdyby byl problém. Určitě se ale ozvu o další želvu a granule

  61. Želva zelenavá (Speedy) (Michaela, 11. 7. 2023 13:03:07) Odpovědět

    Syn si přál Od Ježíška želvu , na internetu jsem našla skvěle recenze na pana Klezlu, zavolali jsme si , na všem jsme se domluvili , opravdu mohu jen doporučit. Pan Klezla je pan na svém místě , želvám rozumí , je ochotný poradit kdykoli , nemohu si na nic stěžovat :)

  62. Želví sprinteři - Chip a Dale (Petra, 3. 3. 2024 15:13:11) Odpovědět

    S panem Klezlou jsem se nejdříve zkontaktovala telefonicky a už při tomto prvním kontaktu jsem věděla, že to bude ten pravý člověk pro moje pořízení želviček. Byla jsem naprosto překvapená profesionalitou jeho přístupu, kdy mně již na začátku poskytnul tolik informací o chovu želviček, jako kdybych si nastudovala odbornou literaturu. A vlastní setkání a předání želviček, včetně plně vybaveného terária a krmiva a doplňků pro chov, tento dobrý pocit jenom umocnilo. Pan Klezla je veliký srdcař, ze kterého hned poznáte, že želvičky miluje a rozumí jim. Pořídila jsem si vlastně dva želví "sprintery", protože jestli jsem čekala, že želvíci budou leniví a pomalí, tak to jsem se spletla. Máme dva veliké rychlíky, od prvního dne jsou kamarádi, bez problémů přijímají potravu, jsou zvědaví jako opice, milují koupání a je s nimi legrace. Moc děkuji a nevím, zda v budoucnu nepořídím ještě další želví závodníky.

Novinky

!!! Přijímám rezervace na Vánoce 2023 více info na Tel. !!!

18. 9. 2018

Aldabra - Rodinný dokumet

19. 9. 2017

Rozvoz želviček a terárií po celé České Republice

29. 1. 2016

archív